Trnjanska cesta 95, 10000, Zagreb

MR. ZRINKA ZAREVSKI

 

Rođena sam 27.4. 1972 g. u Zagrebu. Nakon Obrazovnog centra za jezike, diplomirala sam na Filozofskom fakultetu, Odsjek za psihologiju. Magistrirala sam na studiju Psihotraumatologije Medicinskog fakulteta u Zagrebu, te pohađala četverogodišnju edukaciju iz integrativne psihoterapije.

Zaposlena sam u KBC Zagreb (Rebro) u Klinici za psihijatriju kao klinički psiholog,  gdje je područje moga rada psihodijagnostika te individualni i grupni  psihoterapijski rad.

Radno iskustvo:

  1. 1996.-1999g.  Centar za hrvatske branitelje i njihove obitelji,
  2. 2000- suradnik u projektu Nacionalnog istraživanja posljedica rata u širem smislu, pri Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu
  3. 2001-2002; klinički psiholog u KB Sestre Milosrdnice
  4. 2003 – nadalje; Klinika za psihijatriju, KBC Zagreb

Psihoterapija je proces tijekom kojeg se kroz komunikaciju i odnos povjerenja između terapeuta i klijenta nastoje prevladati poteškoće koje mogu biti problem u svakodnevnom funkcioniranju, postizanju osjećaja cjelovitosti i zadovoljstva Psihoterapija nije namijenjena isključivo osobama sa psihijatrijskim poremećajima već svima koji žele ostvariti svoje potencijale, raditi na osobnom rastu i postići bolju efikasnost i kvalitetu života.

Želite li bolje upoznati sebe? Naučiti prepoznati  svoje obrasce ponašanja i načine funkcioniranja u svakodnevnom životu? Kako se odnosite prema problemima, kako utječete na svoj život, preuzimate li odgovornost za sebe?  Jeste li u kontaktu sa sobom, znate li prepoznati vlastite emocije, kako komunicirate s okolinom? Odgovori na ova i mnoga druga pitanja u psihoterapijskom odnosu pomažu da bolje upoznamo sebe i savladamo poteškoće s kojima se svakodnevno susrećemo.

Kroz svoj psihoterapijski rad najčešćešće se susrećem sa problemima depresije, anksioznosti i paničnih ataka, niskog samopoštovanja, srama i krivnje. Također, vrlo su česti i problem u odnosima, krize identiteta, problemi vezani uz roditeljstvo, suočavanje i nošenje s fizičkim bolestima i mnogi drugi.

Udana sam i majka jednog djeteta.

Zrinka Zarevski, klinički psiholog